(VIDEO) Torino bruji o Pjacinom padu: Jedanaesterac ili ne?

Foto: snimka zaslona

Marko Pjaca imao je priliku biti junak Juventusa u svom debiju za talijansku momčad u Ligi prvaka. Naime, u susretu protiv Seville (0:0) na startu grupne faze Pjaca je ušao u 86. minuti. Samo četiri minute kasnije su Talijani tražili jedanaesterac nakon njegovog pada u kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pao je nakon što ga je s leđa gurnuo Franco Vazquez, ali sudac ništa nije svirao. Navijači Juventusa i talijanski mediji obrušili su se na suca jer smatraju da je talijanski prvak oštećen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.