Veliko srce igrača Manchester Uniteda: Došli u posjet navijaču u bolnicu, preminuo nakon što su napustili sobu

Foto: Facebook

Paddy Lawler, veliki navijač Manchester Uniteda, zbog teške bolesti završio je u bolnici, i kako je znao da će se s tumorom moći boriti još samo nekoliko dana, a kao veliki navijač kluba s Old Trafforda želio je upoznati igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unuka Kayleigh putem Facebooka je zamolila nogometaše da ga posjete u bolnici, a kada se njena poruka proširila internetom stigla je i do ljudi iz kluba.

“Nisam mogla ni zamisliti da će nam ispuniti želju. Proveli su u bolnici pola sata, poklonili mu dres s potpisima, a on je preminuo 45 minuta kasnije u istom tom dresu”, otkrila je Kayleigh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači koji su ispunili posljednju želju navijaču su Marcus Rashford, Jesse Lingard, Ashley Young i Timothy Fosu-Mensah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.