(VIDEO) Trener Genta uvjeren u prolaz: Rijeka je imala samo jednu priliku i iz nje dala gol

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Rijeke poraženi su u Belgiji od Genta u prvoj utakmici play offa Europske lige. Na kraju je bilo 2:1 za domaću momčad, posve zasluženo. Naime, Rijeka je zaista odigrala jednu vrlo slabu utakmicu, praktički se orijentirala samo na obranu.  Teško je bilo očekivati da će obrana hrvatske momčadi izdržati svih 90 minuta a da ne primi pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, strijelac oba gola za domaću momčad bio je Depoitre dok je za Rijeku zabio Halilović.

Nakon utakmice svoje viđenje dao je i trener domaće momčadi, Jess Thorup.

“Znate kako je u europskim utakmicama, ovo je tek prvo poluvrijeme. Ušli smo u ovu utakmicu s puno samopouzdanja i pobijedili…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Genta tvrdi da se Rijeka došla isključivo braniti.

“Rijeka je imala jednu priliku i iz nje je zabila, ali mi smo uspjeli preokrenuti. Ta dva gola govore mi sve što moram znati o mojoj ekipi. Došli smo do dobrog rezultata pa ne mogu biit nezadovoljan“.

Bez obzira na poraz u prvoj utakmici, a s obzirom na pogodak u gostima, Rijeka ima solidne šanse plasirati se u grupnu fazu Europske lige. Dakako, za pobjedu nad Gentom trebat će na Rujevici nešto i odigrati, a ne samo braniti se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.