(VIDEO) Trening Modrića i igrača Reala u novim uvjetima, posjetio ih i Perez

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali španjolska nogometna liga vraća se, za početak bez nazočnosti navijača na tribinama, 19. lipnja, nakon sinoćnjeg sastanka između klubova i vodstva La Lige objavljeno je to u radijskoj emisiji El Partizado de COPE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, uvertira povratku La Lige bilo je ublažavanje strogih mjera koje su uvedene kako bi se spriječilo širenje koronavirusa, klubovi su se vratili grupnim treninzima, iako i takvi treninzi imaju svoja ograničenja. Naime, u većini Španjolske na terenu u istom trenutku mogu biti 14 igrača, dok je u onim najvećim gradovima, u kojima je pandemija više uzela svog maha, a pritom mislimo na Madrid i Barcelonu, dopušteno 10 nogometaša na terenu istovremeno. Bez obzira na sve pandemija dolaskom sunčanih dana jenjava, iako u najvećim španjolskim gradovima okupljanja još uvijek nisu dozvoljena, klubovi su dobili posebnu dozvolu vlasti.

Nogometaši Reala jučer su odradili četvrti skupni trening, prije njega igrače je podsjetio i Florentino Perez, koji je razgovarao s igračima, ali se i držao na distanci koja je bila čak i veća od one koja je propisana. Perez je nosio masku te rukavice.

Nakon što je Perez ”obavio svoje” i igrači su došli na red, nastavili su s treningom te su između ostaloga igrali takozvani nogotenis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priloženom videu možete vidjeti kako izgledaju Luka Modrić i suigrači na treningu poslije više od dva mjeseca prisilne pauze zbog pandemije korona virusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.