(VIDEO) Uz taktove Miroslava Škore: Hrvat o prosidbi koja je oduševila svijet; ‘Primili su me kao sina, a moja Andrea očekivala je prosidbu’

Foto: Snimka zaslona

Brat hrvatskog košarkaškog reprezentativca, Dragana Bendera, Ivan, uz taktove hrvatskog glazbenika Miroslava Škore zaprosio je djevojku. Svi mediji u Hrvatskoj te neki i u SAD-u, pišu danas o tom potezu Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan je, podsjetimo, dvije godine stariji od Dragana, kako pišu Sportske novosti generacija je Marija Hezonje, s kojim je bio kadetski prvak Europe i brončani na Svjetskom prvenstvu U-17. Momak iz Čapljine koji je preko Akademije Nikole Vujčića stigao do Splita, nije imao puno sreće na početku karijere.  Nažalost, karijeru su mu dramatično usporile ozljede, no, u petak je prije posljednje domaće utakmice na sveučilištu Maryland, tijekom tzv. “senior nighta”, Ivan postao svjetska zvijezda.  Naime, Ivan je iznenadio svoju dugogodišnju djevojku Andreu Knežević, također iz Čapljine, te suigrače.

Kako Ivan vidi svoj potez koji je iznenadio mnoge, ali i mnoge i oduševio?

”Imao sam nekoliko ideja, a ova mi je djelovala najbolje. Velika mi je želja bila napraviti to na terenu, jer je ova dvorana moj drugi dom”, rekao je 23 godišnji Ivan za Baltimore Sun, prenose Sportske novosti. Prsten je inače čuvao trener. Sve je trebalo biti obavijeno velom tajne, no, ipak, nekoliko je ljudi znalo za Ivanove namjere, među njima i trener Mark Turgeon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nije bilo lako sakriti sve od suigrača, ali njihova reakcija bila je neprocjenjiva”, kazao je Ivan Bender.  Prije nego li je Andrea pristala oko mladog para kompletna momčad je veselo skakala, svi oni očekuju poziv na vjenčanje 18. srpnja sljedeće godine.

”Bio sam zabrinut hoće li reći “da”, kazao je trener Turgeon i dodao:

”Rekao mi je svoj plan tijekom tjedna, učinio me čuvarom prstena, što sam s radošću odradio…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, briga trenera bila je bez osnove.

”Došla je prije dva tjedna i očekivala je prosidbu, stalno me ispitivala, a ja joj nisam smio ništa reći. Sada je sretna, ali bila je naporna oko toga otkad je stigla”, poručio je Ivan, koji se u životu u više navrata suočio s brojnim teškim ozljedama, o čemu je govorio i trener Turgeon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Na njegovu i našu nesreću, Ivan je mnogo puta bio ozlijeđen, ali unatoč tome što nije mogao igrati na razini kakvu je imao prije posljednje operacije, jer za povratak u formu treba vremena, tijekom cijele sezone pristup treninzima mu je fantastičan”, kazao je Turgeon.

Foto: Snimka zaslona

Ivana Bendera primili su kao sina, o čemu sam svjedoči s velikom zahvalnošću.

”Došao sam iz druge zemlje, s drugog kontinenta, nisam čak ni govorio engleski, a tu su me svi prihvatili kao da sam im sin. Bila je to velika stvar za mene, nešto što ću uvijek pamtiti i svima ću pričati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.