(VIDEO) Veliko slavlje hrvatskih rukometaša nakon pobjede protiv Španjolske, iz autobusa se orilo: ‘Poljubi zemlju po kojoj hodaš’

Foto: Snimka zaslona

Nakon velike pobjede hrvatske rukometne reprezentacije protiv aktualnih europskih prvaka, Španjolske, 21:19, slavlje u Münchenu moglo je početi. Navijači i hrvatski rukometaši malo su se opustili, ipak je Hrvatska petom pobjedom u pet utakmica stigla na korak do polufinala. Nažalost, taj korak ipak još uvijek nije tako mali kako se sada čini, naime, na redu su Brazilci, Nijemci i aktualni svjetski prvaci – Francuzi.  Hrvatska ima najmanje dvije meč lopte za polufinale i sve drži čvrsto u svojim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, pobjedom protiv Španjolske Hrvatska je u drugi krug prenijela maksimalna četiri boda, nakon pobjede slavilo se uz pjesme Mate Miše Kovača: ‘Poljubi zemlju po kojoj hodaš’. Slavlje rukometnih Vatrenih iz autobusa na svom Instagram proflu objavio je Luka Cindrić, dok su presretni igrači pjevali oglasio se i izbornik Lino Čevar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.