(VIDEO) Zaražen član hrvatske boksačke reprezentacije: ‘Hrvatski boksački savez nije stao iza nas, nisu nas zaštitili’

Foto: snimka zaslona

Glavni trener Boksačkog kluba Gladijator Tomo Kadić, koji se nalazi u samoizolaciji nakon povratka s olimpijskih kvalifikacija iz Londona, otkrio je kako je jedan član reprezentacije pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danas sam iščekivao rezultate testiranja na koronu jednog našeg kolege iz reprezentacije koji se testirao. Javili su mu da je pozitivan. Samim time sam vjerojatno i ja, kao moguće i ostali kolege iz reprezentacije. To nije baš lagan osjećaj za progurati. Nemam straha to reći jer želim sve potaknuti da shvate da je situacija ozbiljna”, kazao je trener Tonija Filipija.

“Hrvatski boksački savez nije stao iza nas. Oni se vole samo slikati kad se vratimo s medaljama. Razočaran sam. Nisam dobio ni poruku kad sam sletio, a ni do dan danas. Tomo, kako ste? Treba li vam što? Otišli smo u London bez ičeg, nismo imali ni maske, ništa. Nisu nam osigurali ni prijevoz do kuće da ne zarazimo druge ljude. Sedam sati im je trebalo da odgovore na taj mail i kažu da ništa od toga. Žrtvovali smo zdravlje zbog Hrvatske i sporta, a oni nisu mogli poslati jedno vozilo po nas”, razočarano je komentirao Kadić na Facebooku.

“Ovo nije šala i moramo pristupiti ozbiljno. Ne bojim se za sebe. Danas nemam temperaturu, nadam se da neću niti sutra. Ako sam pozitivan na koronu, izborit ću se za sebe. Hvala svima na porukama. Morao sam to reći jer sam razočaran, ali sam i ponosan nakon što sam vidio ovakvu razinu zajedništva nakon potresa. Morate vjerovati jedni u druge”, istaknuo je Kadić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.