(VIDEO) Tomo Kadić i drugi put negativan na koronavirus: ‘Zajedno smo jači, samo zajedno možemo pobijediti sve prepreke’

Foto: snimka zaslona

Boksački trener Tomo Kadić pohvalio se kako je konačno negativan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pozdrav svima! Danas sam dobio drugi negativan nalaz zaredom, službeno više nema korone u mom organizmu! Suprotstavio sam je sa svojom vojskom vitamina i pobijedio! Kao što sam otpočetka govorio, pobjeda voli pripremu. Češnjak, luk, kulen, sve po redu, grgljao sam rakijicu. Pobijedio sam u 21. rundi”, rekao je Kadić.

“Moja pobjeda je i vaša, zato što ste bili uz mene. Nadam se da sad imam imunitet, ako ikome sad treba pomoći ili donijeti, samo javite, na dispoziciji sam, bitno je da ostanemo ljudi i pobijedimo! Zajedno smo jači, samo zajedno možemo pobijediti sve prepreke, tako i ovu”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.