(VIDEO) Demantirali glasine: Zvijezdi Barcelone Gerardu Piqueu očito nije dosadno s kolumbijskom zvijezdom Shakirom

Foto: Instagram

Sjajni branič Barcelone Gerard Pique već je duže u sretnoj vezi, a onda i u braku, sa svjetski poznatom glazbenom zvijezdom Shakirom, tijekom dugogodišnje veze nebrojeno su puta dokazali svoju privrženost te ljubav jedno drugome, ali i smisao za humor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se Pique na večeri sa svojom djevojkom i prijateljima zabavljao na način na koji i inače vole nogometaši, pomalo duhovito, ali je i pazio da ne pretjera. U jednom se trenutku zaigrao s djevojkom, što je objavio na Instagramu uz poruku: “Shakira, pazi se torte…” Očito kako Shakiri takav način zajedničkog druženja ne smeta, naprotiv, s obzirom koliko se dobro zabavljala, što se vidi i po smijehu. Nema sumnje da mu neće ostati dužna te da će mu prvom prilikom “vratiti” zbog ove šale.

Ayer disfrutando de una gran noche en el @yoursbarcelona con los amigos de #foodink! Cuidado @shakira con el pastel…

A video posted by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kolumbijska pop zvijezda Shakira i Španjolac Gerard Pique u vezi su od 2011. godine. Shakira je Piquea upoznala na snimanju pjesme “Waka Waka”, himne svjetskog prvenstva 2010. u Južnoj Africi.  Naravno, svoju su vezu okrunili brakom te imaju i dvoje djece trogodišnjeg sina Milana  i jednogodišnjeg Sashu.

Spomenimo kako je nedavno kolumbijska pop zvijezda Shakira otkazala nastupe na Latin Grammy Awards i American Music Awards, pravdajući se privatnim razlozima, neki su to mediji protumačili na sebi svojstven način te su zaključili kako je došlo do prekida između nogometaša Barcelone i glazbene zvijezde, što očito nije slučaj.  Kao glavni razlog navodnog prekida spominjala se Piqueova ljubomora, a njoj navodno brojne obveze s klubom. Međutim, najnovije vijesti iz života ovog para demantiraju takve glasine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I love to bite Sasha’s ear!

A video posted by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.