Vođa hrvatske reprezentacije Bojan Bogdanović protiv Kukoča i Rađe a uz Aleksandra Petrovića, koji ‘treba ostati izbornik’

Foto: fah

Jedan od boljih nogometaša Netsa, vođa hrvatske košarkaške reprezentacije, Bojan Bogdanović, stao je na stranu bivšeg izbornika Aleksandra Petrovića, za kojeg je rekao da bi trebao ostati izbornik Hrvatske.  Na ovaj način se Bojan Bogdanović snažno suprotstavio Dinu Rađi, Toniju Kukoču, koji su žestoko protiv Petrovića, koji je reprezentaciju vodio na Olimpijskim igrama u Riju.  Iza Aleksandra Petrovića stala je navodno cijela momčad, odnosno, cijela reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanje u HKS-u nije ništa novo, to traje već dugi niz godina. Stalno se nešto čeka, vode se bitke za predsjednika, prekasno tražimo izbornika. To nije dobro za košarku, niti za nas igrače jer nemamo nikakvu povratnu informaciju iz Saveza. Aco je konačno pokrenuo nešto novo, donio je pozitivno ozračje u medijima, ali i u košarkaškim krugovima.
Nema potrebe za to mijenjamo, ali teško je o tome uopće govoriti jer ne znamo situaciju u Savezu“, smatra odlučni Bojan Bogdanović, koji je očito iziritiran izjavama Tonija Kukoča, koji smatra da je Petrović loše vodio reprezentaciju u Riju i da nije na OI vodio najbolji sastav, odnosno najbolje igrače.

Inače, Bogdanović je bio ljut i uoči Olimpijskih igara zbog navodno loših uvjeta te je na Facebooku objavio na koji su način putovali košarkaši prema Olimpijadi. Nezadovoljstvo radom HKS od strane igrača nije od danas, traje to već duže vrijeme.

Bogdanović je kratko za RTL komentirao i vrlo uspješnu za njega, i za ostale hrvatske igrače, NBA sezonu:  “Imamo sedam NBA igrača, to je odlična stvar za našu košarku, posebno zbog silnog talenta. Hezonja i Bender bili su Top 5 pickovi, mali Zubac bori se za minute u Lakersima, i za njih je jako dobro što su mladi došli u Ameriku. Šarić je došao kao proizvod, koji je predviđen u Sixersima i stoga je dobio i važnu ulogu”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.