Vraća se na Otok: Preuzima li Slaven Bilić klupu škotskog nogometnog velikana?

Foto: fah

Bivši hrvatski izbornik, Slaven Bilić, navodno je jako blizu preuzimanju škotskog velikana Celtica. Naime, mjesto trenera škotskog prvaka postat će slobodno nakon završetka aktualne sezone s obzirom kako sadašnji menadžer Celtica, Neil Lennon, odlazi s obzirom da je na tu ulogu postavljen tek privremeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidata za trenersku poziciju u Celticu ne manjka, no, navodno najbolje kotira bivši nogometaš hrvatske nogometne reprezentacije, bivši hrvatski izbornik i bivši trener West Hama, Slaven Bilić. Naime, Bilić je već tri mjeseca bez posla s obzirom da je neslavno završila njegova epizoda u saudijskom Al Ittihadu. Bilić je zaljubljenik u nogomet kakav se igra na Otoku, a trenutno se igra najbolji nogomet u Europi te bi se rado vratio, kad već  ne u englesku ligu i škotska bi na putu povratka bila odličan izbor.

Engleski BBC piše da su pregovori počeli, Bilić je pokazao želju da preuzme Celtic. S obzirom na bogatu povijest spomenutog kluba nikoga ne čudi zanimanje Slavena Bilića, koji sa Celticom želi igrati i Ligu prvaka.

Navodno se pojavila mogućnost da Bilić preuzme škotsku nogometnu reprezentaciju, no, Slaven je navodno odbio takvu mogućnost budući da bi volio više raditi kao trener u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić se nedavno, nažalost, pojavio u hrvatskoj javnosti, zajedno s još nekoliko legendi Hajduka, kao potpisnik sramotne rođendanske čestitke kontroverznom bivšem jugoslavenskom ministru, Budimiru Lončaru. Lončar je, podsjetimo, itekako zaslužan za uvođenje embarga na uvoz oružja Hrvatskoj i to u jeku velikosrpske agresije. Hrvatska je ostala razoružana te se bila prisiljena braniti od JNA i četnika sama, vlastitim snagama, prije svega zarobljavajući oružje od okupatora ili kupujući na razne načine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.