Vujović ponovno izaziva svojim izjavama: ‘Čim podignem glas, kazne me, a kod sudaca ponekad osjetim miris alkohola’

Foto: fah

Veselin Vujović gostovao je na Radiju Marca gdje je opet iznio neke stvari koje će podići buku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čim podignem glas, kazne me. Više vole one koji šute. Kad je natjecanje, uvijek su u najboljim hotelima, voze se u najboljim automobilima, biraju što će jesti u hotelima, a timovi se žale na lošu hranu, prijevoz… I ja vidim da naš sport ne napreduje s tim ljudima. I znam da će me kazniti kada čuju ove izjave, ali neka, jer kako god ja sam ponosan i nisam uplašen”, kaže Vujović.

“Neću reći da sam nevin, ponekad ne mogu izdržati neke stvari. U nekim odlukama ne postoji namjera, svjestan sam toga, no teško se nosim s tim. Ali isto tako svi znamo da su Danci, Francuzi i Nijemci nedodirljivi”, ispričao je.

“Kada naprave pogrešku, a ja skočim i ponekad osjetim miris alkohola. Htio sam to staviti u zapisnik već, ali delegat i predsjednik su preporučili da ne stavljam, jer bi kaznio nas, a ne njih. Jednom te pokradu, pa te drugi put smiruju, pa dođe do toga da suđenje bude skandalozno u moju korist… Žive od ovog sporta, a imaju samo svoj interes”, smatra Vujović, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.