WTA Indian Wells: Belinda Benčić u polufinalu

Foto: fah

Švicarska tenisačica Belinda Benčić (WTA – 23.) pobijedila je Čehinju Karolinu Pliškovu (WTA – 5.) sa 6-3, 4-6, 6-3 i plasirala se u polufinale WTA turnira u Indian Wellsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednici Dubaija ovo je 12. uzastopna pobjeda i šesta nad igračicama iz društva deset najboljih. Četiri suparnice iz Top 10 svladala je na putu do trofeja u Dubaiju, a prije Pliškove u Indian Wellsu je izbacila braniteljicu naslova i prvu tenisačicu svijeta, Japanku Naomi Osaku.

Benčić će u polufinalu igrati protiv pobjednice dvoboja Amerikanke Venus Williams i Njemice Angelique Kerber. U donjem dijelu ždrijeba će se za mjesto u finalu boriti Ukrajinka Jelina Svitolina i Kanađanka Bianca Andreescu.

WTA Indian Wells – četvrtfinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belina Benčić (Švi/23) – Karolina Pliškova (Češ/5) 6-3, 4-6, 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.