Zanimljivo glasanje u anketi za Zlatnu loptu: Pogodite tko je ispred Ronalda i Messija!

Nakon objave France Footballa 30 nogometaša koji su u konkurenciji za Zlatnu loptu, navijači su na internetskoj stranici francuskog sportskog lista masovno pristupili glasanju za najboljeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je kako dvojica igrača koji su zajedno podijelili zadnjih osam Zlatnih lopti, Leo Messi i Cristiano Ronaldo, u leđa gledaju Riyadu Mahrezu, veznom igraču aktualnog prvaka Engleske Leicester Cityja, nakon prvog dana glasovanja.

Naime, od 1.441.705 glasača Riyad Mahrez je dobio 35% glasova i vodio je ispred Lionela Messija (29), Cristiana Ronalda (21), Ruija Patricija (4) i Gianluigija Buffona (2).

Ipak, to su samo glasovi navijača jer novinari će izabrati pobjednika, ali možda se pokaže da su bili u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj alžirski ofenzivac zajedno s Jamiejom Vardyjem najzaslužniji je za Leicesterovu bajku, a izabran je za najboljeg igrača Premiershipa za prošlu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.