Zbog loših vremenskih uvjeta otkazane utrke u Sankt Moritzu

Foto: fah

Najbolje svjetske skijašice u nedjelju su se trebale boriti za dvostruke bodove na stazama švicarskog skijališta u Sankt Moritzu, ali su im se u tome ponovno ispriječili vremenski uvjeti, baš kao što je to bio slučaj i u petak, kad su morali otkazati alpsku kombinaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Tako je od tri predviđene utrke završen samo subotnji supervelelslalom. U nedjelju su skijašice ponovno trebale voziti superveleslalom od 10.45 sati, a u 13.30 sati bio je predviđen start slaloma koji bi se s rezultatima superveleslaloma brojao za alpsku kombinaciju.

Foto: fah

Međutim, čudljivo vrijeme u Sankt Moritzu spriječilo je provođenje ambicioznog plana organizatora. Loša vidljivost i vjetar su predviđeni start superveleslaloma sa 10.45 pomaknuli na 11.30 sati, a kako se uvjeti na stazi nisu mijenjali, organizatori su odlučili otkazati nedjeljni program.

Zasada još nema odluke hoće li, gdje i kada, otkazane utrke biti nadoknađene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.