Zidane pojasnio: Modrića sam izvadio zbog ravnoteže! Ronaldo? Pa može se i njega zamijeniti

Foto: fah

Real Madrid slavio je 2:1 protiv Athletica, a junak je bio Casemiro. Zinedine Zidane mnoge je iznenadio jer prvo u 62. minuti izvadio Luku Modrića, a onda u 79. i Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Luku sam promijenio jer sam tražio ravnotežu, a ne zato da prepustim teren Athleticu i da se orijentiramo na kontre. Dakle, samo jer sam želio ravnotežu u momčadi”, rekao je Zidane koji je uvođenjem Vazqueza umjesto Modrića promijenio formaciju iz 4-3-3 u 4-4-2.

“Zamjena Ronalda? Ništa posebno, pa i njega se može ponekad zamijeniti. On je sretan zbog pobjede”, dodao je.

Komentirao je i reprezentativnu stanku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za mene mali odmor, ali ne i za igrače koji će igrati. Ja ne mogu tu ništa promijeniti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.