Zlatko Dalić i o Nikoli Kaliniću: ‘Nisam ponosan zbog te odluke, tri puta sam mu dao priliku, ali…’

Foto: fah

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić, dao je kratki intervju za portal Radio Sarajevo. Izbornik Vatrenih jedna je od najvećih trenerskih zvijezda u ovom trenutku u Europi, a zahvaljujući sjajnim rezultatima s hrvatskom reprezentacijom Daliću ne manjka ponuda, iako sam ističe kako će mu klupa Vatrenih zauvijek ostati najdraže razdoblje života.  Hoće li ipak otići bit će jasno za nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Varaždina Dalića očekuje i doček u njegovom Livnu, gdje se sprema velika fešta, nastup je potvrdio Marko Perković Thompson, a pjevat će i Mate Bulić. Očekuje se veliki broj Hrvata u Livnu kako iz Hrvatske tako i iz Bosne i Hercegovine.  Tijekom intervjua za portal Radio Sarajeva Dalić je puno opširnije nego do sada komentirao činjenicu da je morao izbaciti Nikolu Kalinića sa Svjetskog prvenstva. Nije bio presretan tim potezom, ali nije ni imao izbora.

”Žao mi je zbog toga. Reći ću vam samo da sam sa svoje strane sve napravio da ne dođe do toga. Nisam ni sretan, ni ponosan zbog odluke da ga pošaljem kući. Tri puta sam mu dao šansu da se vrati. Zadnji put sam ga čekao cijeli dan”, kazao je Zlatko Dalić, koji smatra kako su za  ”Hrvatsku navijali i iz cijele BiH.”

Izbornik je tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji dobivao čestitke iz cijelog svijeta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Meni su posebno drage poruke podrške iz Livna, Mostara, Sarajeva, Tuzle, Banje Luke, Bihaća”, priznao je najbolji izbornik na svijetu, uz poruku: ”Rođen sam i BiH, to ne mogu i ne želim izbrisati. Podsjetimo, nakon pobjede u polufinalu protiv Engleske Dalić je pobjedu posvetio ”svim Hrvatima u Bosni i Hercegovini”, kao i Hrvatima diljem svijeta, a više je puta posvetu poslije pobjede upućivao hrvatskim braniteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.