Zlatko Dalić na udaru: Njegov mural u Livnu išarali porukama podrške Varteksu

Foto: Livno Online

Prošle godine u Livnu, rodnom gradu izbornika Zlatka Dalića, nastao je mural njemu u čast. Hrvatsku nogometnu reprezentaciju tada je odveo do srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a sada je taj mural zašaran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Podrška WS-ma”, “Livno uz WS”, “Samo Varteks” – ispisano je na muralu. Očito je motiv sukob White Stonesa, navijača Varteksa i NK Varaždina, kluba koji su osnovali nekadašnji Varteksovi članovi.

Dalić je do sada podržavao NK Varaždin, u kojem je njegov sin Toni direktor. Zbog istog razloga ranije ga je napala uprava Vatreksa.

“Nisu navijači ti koji su izveli, kako Vi kažete, presedan u cijelom nogometnom svijetu i napustili klub. Klub kad je postao ‘brod koji tone’ su puno prije toga napustili klupski funkcioneri, političke strukture i ponajprije svi oni koji su od tog kluba omastili brk i imali znatne financijske koristi”, poručili su tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.