Zvezdaš iz Knina, koji tvrdi da se rodio u ‘srpskoj Dalmaciji’, osramotio se izjavom prije početka sezone

Foto: Instagram

Krajem srpnja vratar Milan Borjan, Srbin iz Knina, potpisao je novi četverogodišnji ugovor s Crvenom Zvezdom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veliki je čast produžiti ugovor s Crvenom Zvezdom. Ovo je jedna velika obitelj, moja druga kuća. Čast mi je biti još četiri godine ovdje, a ako Bog da zdravlja i nakon toga. Imam još veće želje i ambicije, želim još bolje rezultate. Iza nas su titule, rezultata, koeficijent, dvije Lige prvaka i tri Europske lige. To je zasluga cijelog kluba, Zvezda raste iz dana u dan i vratili smo je tamo gdje joj je mjesto. Sad želimo neko polufinale ili finale, Lige prvaka ili Europske lige. Treba vjerovati u to, ja uvijek vjerujem”, rekao je.

Zvezda je inače zaustavljena na putu u Ligi prvaka.

Borjan je dao intervju za Kurir i dotaknuo se Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Junak kanadske reprezentacije, vratar Zvezde, nogometaš je koji tvrdi kako se rodio u ‘srpskoj Dalmaciji’

”Mislim da je jako zanimljiva grupa. Dobri protivnici. Naravno da mislim da možemo dalje, imamo izvanrednu momčad, igramo lijep nogomet, moderan, neka rivali razmišljaju o nama”, rekao je Borjan.

Tvrdi da je dobio brojne prijetnje Hrvata nakon izjave o svom mjestu rođenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”To puno govori o njima. Vrijeđanje, prijetnje i takva doza primitivizma. Dosta prijatelja imam iz Hrvatske i nikada nisam gledao tko je odakle. Ja ću se uvijek ponositi s mjestom svog rođenja.

Kada sam se rodio 1987. godine, rodio sam se u Republici Srpskoj Krajini i uvijek ću se time dičiti. Svi imaju pravo da misle drugačije. Mogu da me mrze, mogu me voljeti, ali nikad ne mogu da mi promjene pripadnost i rodno mjesto”, izjavio je Borjan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.