(FOTO) Očekuje se gotovo 30 000 gledatelja: Invazija navijača na Maksimir, ponovno propao poziv na bojkot reprezentacije…

Foto: fah

Do utakmice između Hrvatske i Ukrajine, u sklopu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo, preostala su tek dva sata, praktički od jutra u glavnom hrvatskom gradu traju okupljanja navijača, sprema se prava invazija na Maksmir. Gotovo dvije godine su prošle od trenutka kad su Vatreni posljednji put jednu službenu, natjecateljsku utakmicu igrali pred punim stadionom u Hrvatskoj. Navijači su se očito zaželjeli reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto. fah
Foto. fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Na Maksimiru se očekuje oko 2000 gostujućih navijača, koji, kako smo već pisali, uživaju u Zagrebu i pritom se sjajno zabavljaju uz pjesme Marka Perkovića Thompsona.  S obzirom na viđeno jasno je kako je propao poziv na bojkot Vatrenih, na koji uporno pozivaju neki portali, koji istovremeno najviše pišu o reprezentaciji koji ”bojkotiraju”, izgleda kako su navijači shvatili podvalu i prozreli igru nekih medija.

Hrvatska bi večeras na Maksimiru trebala igrati s dva napadača, Mandžukićem te Kalinićem, dok bi ipak Brozović trebao dobiti prednost ispred Marka Pjace, naravno, tek će se vidjeti hoće li izbornik Ante Čačić što mijenjati i hoće li za tako nešto uopće biti potrebe. Kad smo kod Čačića recimo kako će aktualni izbornik, na prijedlog Davora Šukera, koji je i usvojen, još najmanje dvije godine voditi Vatrene. Dakako, ako bude rezultata, ipak rezultat čuva trenera.

Spomenimo kako se do 20 sati ili dok se ne rasprodaju ulaznice mogu kupiti na blagajnama košarkaškog centra Dražen Petrović.  Na stadionu u Maksimiru se očekuje između 27.000 i 30 000 gledatelja od čega bi oko 2000 moglo biti ukrajinskih navijača, što dovoljno govori o značaju hrvatske reprezentacije u hrvatskom narodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.