Dječak s križem provjedovao protiv LGBT povorke, policija ga uklonila

Foto: nczas.com/ facebook

Slika petnaestogodišnjeg dječaka koji stoji sam s uzdignutim raspelom i krunicom ispred policije opremljene kao za borbu s pobujnenicima i dok se pripadnici LGBT povorke kreću prema njemu, postala je viralna, piše Life Site News.

Fotografija hrabrog školarca Jakoba Baryla kako stoji nasred ulice dok sudionici LGBT povorke, mašući duginim zastavama, uz pratnju policije, koračaju prema njemu, nevjerojatna je vizualna metafora koja snažno pokazuje prijetnju naoružane, ispolitizirane rodne ideologije – protiv djece cijelog svijeta.

Ta slika govori više od tisuću riječi, a možete je pogledati na stranici Life Site News.

To je odjek kultne slike usamljenog muškarca iz 1989. godine koji stoji nasuprot tenkova na Tiananmenskom trgu u Pekingu. Kineska komunistička vlada poslala je tešku artiljeriju kako bi ugušila demonstracije predvođene studentima koji su pozivali na demokraciju, slobodu govora i slobodu tiska u Kini.

Ona je također odjek fotografije iz 1957. godine na kojoj je hrabra mlada afroamerička učenica pokušala ući u srednju školu u Arkansasu, dok je bila okružena gomilom bijelih rasista koji su na nju istresali svoju mržnju. Dok je gomila vikala: “Linčuj je!” i “Idi kući!”, mlada Hazel Bryan hodala je sama.

Baryla je stajao kada se na njega okomila teško naoružana policija. Na kraju ga je policija fizički uklonila dok je još uvijek visoko držao svoje raspelo i krunicu.

Drama se dogodila u vrijeme tzv. “Marša jednakosti” u Płockku, u Poljskoj.

Petnaestogodišnjak je nakon toga objasnio da je bio potaknut sličnom gestom koju je učinio fra. Ignacy Skorupko tijekom bitke u Varšavi 1920. s boljševicima.

Mladi Jakub Baryła rekao je da želi “ljudima dati nešto o čemu će razmišljati”.

Prisilna indoktrinacija školske djece kako bi ih učinila otvorenijima za ispitivanje njihove seksualnosti, istovremeno podrivajući njihov spolni identitet kao muških i ženskih, postala je totalitarne prirode.

Svijet medija, globalne i nacionalne korporacije, pa čak i profesionalni sport dio su agende koja prijeti djeci i obitelji.

Mladi Poljak Jakub Baryła sada je međunarodni simbol. Njegova već sada legendarna slika jasno pokazuje prirodu važne bitke s kojom se sada suočavamo: LGBT ideologija nastoji suzbiti i uništiti utjecaj kršćanstva, a posebno mrzi Križ Isusa Krista.

Ironično je da, dok marširaju tražeći “slobodu”, LGBT aktivisti nastoje potisnuti poruku Križa, jedinog sredstva putem kojeg mogu otkriti pravu slobodu.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr