Dr. Željka Markić: ‘Svima je jasno zašto je smijenjen ministar Kujundžić…’

Foto: Fah

“Svima je jasno da Telegram, u vlasništvu obitelji Ninoslava Pavića, nekadašnjeg vlasnika EPH, poznatog po zajedničkoj fotografiji na jahti s tadašnjim premijerom Sanaderom – nije slučajno krenuo baš sada istraživati imovinsku karticu – baš ministra Kujundžića”, podsjeća dr. Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji, u komentaru na smjenu ministra Milana Kujundžića te upozorava: “Borba protiv korupcije u stvari je borba protiv korupcije nekih političara kako bi oni drugi političari mogli nastaviti – biti korumpirani”

> Plenković smijenio 14. ministra jer ‘nije bio fokusiran na koronavirus’

> Aferama opterećena Mrak Taritaš: Ne sjeća se zašto je 2013. tvrtki Kujundžićeve supruge isplatila 131.818 kuna

> Koje se sve afere vežu uz bivše i sadašnje članove HNS-a – stranke koja trenutno u Vladi ima čak dva ministra?

Komentar dr. Željke Markić prenosimo u cijelosti:

Ne znam ima li Kujundžić imovinu koju ne može opravdati svojim prihodima.
Ne znam je li pogodovao prijateljskim tvrtkama iz osobnog interesa.

Ali sigurno znam – ako je i prvo i drugo istina – nije zbog toga 14. smijenjeni ministar u Plenkovićevoj vladi.

Plenković kaže da ga je smijenio jer “nije bio fokusiran na koronavirus”, što god da mu to značilo.

Dok je svima jasno da je smijenjen zbog borbe interesno-političkih grupa – borbe razbojničke družine – koja se proteže s lijeve na desnu stranu političkog spektra – oko plijena. A plijen je i u ovom slučaju – javni novac, javne firme, poslovi koje dodjeljuju državne firme i državne institucije, političke funkcije i politički utjecaj na raspodjelu našeg novca…

I svima je jasno da Telegram, u vlasništvu obitelji Ninoslava Pavića, nekadašnjeg vlasnika EPH, poznatog po zajedničkoj fotografiji na jahti s tadašnjim premijerom Sanaderom – nije slučajno krenuo baš sada istraživati imovinsku karticu – baš ministra Kujundžića.

I svima nam je jasno da do danas nismo niti od poreznih niti od kaznenih vlasti čuli išta o mogućem nesrazmjeru imovine i prihoda kod davno smijenjenog Milanovićevog ministra Linića, ili nikad smijenjenog Milanovićevog ministra poljoprivrede Jakovine, ministrice Mrak -Taritaš, a da o SDPHDZHNS Vrdoljaku – i ne govorimo. Niti smo dočekali da itko od smijenjenih – “zbog imovine” – ako je ta imovina nezakonito stečena – vrati novac tamo od kuda je uzet – u proračun RH – iz kojeg se financira obrazovanje naše djece, liječenje naših bolesnih ili otvaranje novih radnih mjesta.

Borba protiv korupcije u stvari je borba protiv korupcije nekih političara kako bi oni drugi političari mogli nastaviti – biti korumpirani.

A premijer koji sve to podržava kako bi ostao na vlasti – brine epidemija koronavirusa….

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr