Guido Hornik: Pobjeda NOR-a, NOB-a, SUBNOR-a i SAB-a

Foto: fah

Unatoč javnim objavama, negodovanjem braniteljske populacije i Zahtjevima za izmještaj „sudionika i žrtava Drugog svjetskog rata“ iz Ministarstva Hrvatskih branitelja u njihovo matično Ministarstvo (ministarstvo socijalne skrbi) iz kojeg su preseljeni 2011. godine,

MINISTARSTVO HRVATSKIH BRANITELJA 2017 GOD. I NADALJE OSTAJE
KRAVA MUZARA PARTIZANIMA.

U prilogu je izvod godišnjeg plana rada MHB za 2017. godinu gdje su prikazana planirana proračunska sredstva za Civilne invalide iz Domovinskog rata u iznosu od 22.400.000,00 kn i planirana proračunska sredstva za Sudionike i žrtve Drugog svjetskog rata i poraća u iznosu od 74.000.000,00 kn.

Sjetimo li se izvješća iz 2015. god. dok je MHB vladao Fred Matić i projugoslavenska klika i kada je za Civilne invalide iz Domovinskog rata utrošeno 22.765.777,10 kn a za Sudionike i žrtve Drugog svjetskog rata i porača 81.710.371.10 kn, razlike skoro da i nema.

I dok se umirovljenim hrvatskim stradalnicima ne vraća smanjenje mirovina iz 2014. godine iako na isto imaju pravo temeljem članka 6a Zakona o smanjenju mirovina po posebnim propisima, dok ministarstvo HRVATSKIH branitelja ostaje i dalje samo san malim i istinskim hrvatskim braniteljima, pod krinkom troška proračunskih sredstava kriju se ljubitelji crvene zvijezde i partizanske kapice, obilježja koja su nosili oni koji su razarali Hrvatsku, ubijali hrvatsku djecu i hrvatski narod.

MINISTARSTVO HRVATSKIH BRANITELJA stvoreno je na krvi i da služi Hrvatskim stradalnicima, a ne da predstavlja KRAVU MUZARU i nepresušni izvor dodatnih socijalnih prava i naknada pripadnicima NOR-a, NOB-a, SUBNOR-a i SAB-a, jednom riječju korisnicima partizanskih prava.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr