(VIDEO) Željka Markić odgovara na pitanja gledatelja podcasta o izbornom zakonu, razlici između sekularnosti i sekularizma, apatiji birača..

markić
Foto: snimka zaslona

Željka Markić, voditeljica podcasta “55 minuta kod Željke Markić” u epizodi “Komentara gledatelja odgovara na pitanja i komentare postavljene na dosadašnjim epizodama na YouTube kanalu.

Željka Markić između ostaloga odgovara na komentare o neujednačenosti broja birača i njihovoj geografskoj zastupljenosti, o trajanju emisije, o izbornom zakonu, o budućim gostima emisije, o apatiji birača i drugim temama.

“Ostavite i vi komentar, a svakim stiskanjem gumba ‘palac gore’ i napisanim komentarom omogućujete da taj video dođe do što više ljudi. Neke od vaših komentara ćemo možda pročitati u jednoj epizodi ‘Komentara gledatelja'”, poruka je voditeljice.

Želite se pretplatiti (besplatno) na kanal?

Ako želite pratiti podcast “55 minuta kod Željke Markić” i dobivati obavijesti o novim objavama možete se pretplatiti na kanal.

Koraci za aktiviranje (besplatne) pretplate:

  1. Prijavite se na YouTube na računalu.
  2. Otvorite videozapis na kanalu na koji se želite pretplatiti.
  3. Ispod playera videozapisa kliknite Pretplati me(Subscribe)

Kad se pretplatite na kanal, svi novi videozapisi koje taj kanal objavi prikazat će se u vašem feedu Pretplate i dobivat ćete obavijesti kad kanal na koji ste pretplaćeni objavi novi sadržaj.

>(VIDEO) Stjepo Bartulica u ’55 minuta kod Željke Markić’ o saborskom mandatu, briselskom HDZ-u, klijentelizmu u Hrvatskoj…

Svaka pretplata na kanalu na Youtubeu je automatski besplatna.

>(VIDEO) Pogledajte premijeru podcasta Željke Markić i predbilježite se za nove emisije

Na feedu pretplata koji je dostupan na mobilnim uređajima i računalima prikazuju se svi videozapisi nedavno preneseni na kanale na koje ste pretplaćeni.

Ako želite dobivati sve obavijesti s kanala na koji ste pretplaćeni, dodirnite zvonce za obavijest

Zvonce će se tada promijeniti u zvonce koje zvoni i tako pokazati da ste odabrali sve obavijesti.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr