Alan Hržica uoči koncerta u Zagrebu otkriva što publika može očekivati, priča o krštenju sina…

Alan Hržica ima mnogo razloga za slavlje. Nekadašnja pop zvijezda, a danas pjevač duhovne glazbe odradio je niz uspješnih koncerata diljem Hrvatske, promovirajući svoj novi album ‘Nova stvorenja’. U punom jeku su i pripreme za njegov veliki samostalni koncert u Zagrebu ‘Večer slavljenja’ koji će se održati u četvrtak, 4. listopada u Tvornici kulture. Istodobno, Alan priprema i slavlje povodom krštenja svojeg sina Davida. Alanje u razgovoru otkrio više o samom koncertu, brojnim nastupima po Lijepoj našoj, ali i o pripremama za najradosniji dan koji on i supruga Ricarda jedva čekaju, piše generacija.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Nakon dvije godine ponavljamo lijepu priču i moj veliki samostalni koncert u Zagrebu. To je zapravo moj drugi samostalni duhovni koncert u metropoli, a povod je izlazak mojeg novog albuma ‘Nova stvorenja’. Imam puno lijepih novih pjesama, a publika ih već dugo priželjkuje čuti na koncertu“, rekao nam je Alan.

S Alanom će u Tvornici svirati vrhunski glazbenici koji su ujedno i članovi njegovog benda poput Andreja Grozdanova, Marija Bilića, Maria Klarića, Stjepana Habuneka i producenta Gorana Kovačića.

„Imat ću i posebne goste, ali s njima bih vas ipak želio iznenaditi. Dođite da zajedno slavimo Gospodina!“, dodao je Alan čiji koncert organizira Molitvena zajednica Srca Isusova koja se okuplja utorkom u svrhu molitve, slavljenja i zahvale Gospodina i njegove presvete Majke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni koncerti ovog ljeta

Alan je ovoga ljeta odradio brojne koncerte, a prije samog koncerta u Zagrebu još ga čeka nekoliko nastupa u gradovima na Jadranu.

„Puno sviram i radim po drugim gradovima. U nedjelju, 16. rujna imam koncert i večer slavljenja u Rovinju ispred crkve sv. Eufemije, a nastupam i u Požegi 22. rujna uz bend Božja pobjeda te mladog Osječanina Mate Galića“, napomenuo je Alan koji je nedavno nastupio u Svetištu Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu na 6. Hodočasničkim danima mladih Varaždinske biskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Poslije tog prekrasnog koncerta u Ludbregu otputovali smo direktno za Hercegovinu u Drinovce. Neopisivo sam uživao s tim ljudima. Umoran, iscrpljen, ali sretan i zahvalan na svakome danu u kojem svojim muziciranjem mogu slaviti Gospodina“, rekao je Alan.

U studenom ga pak očekuje veliki koncert na Gripama u Splitu kojem se već sada raduje.

„Prošle godine je na koncertu u Splitu bilo 5.000 ljudi, pa vjerujem da će se ista atmosfera ponoviti 10. studenog ove godine. Puno se radi, duhovna glazba napreduje zbog čega sam jako sretan.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radosni događaji u obitelji

Za koncert u Zagrebu već je prodano pola karata, a cijena im je 60 kuna.

„Pozivam sve da na vrijeme kupe karte za koncert u Tvornici. Za sada ih možete kupiti utorkom na Kamenitim vratima ili preko interneta na platformi WWW.ENTRIO.HR“, istaknuo je Alan.

Uz koncert, Alan se veseli još jednom velikom događaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Sutra je krštenje mojeg sina Davida koji je napunio četiri mjeseca. Krstit će ga župnik Ivan Matić u isusovačkoj crkvi u Palmotićevoj ulici. Bit će to lijepi dan s puno uzvanika. Svi se tome veselimo“, zaključio je ovaj pjevač i ponosni otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.