Dođite na ‘Nightfever’ – večer otvorenih vrata crkve

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije i Studentski centar Split organiziraju „Nightfever“ koji će se održati u nedjelju, 5. srpnja  2015., ispred studentskog doma dr. Franjo Tuđman na Kampusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Nightfever“ započinje euharistijskim slavljem u 20 sati koje predvodi studentski kapelan don Mihael  Prović, a od 21 sat započinje glazbeno meditativni program.

„Nightfever“ je projekt međunarodnoga karaktera pokrenut 2005. godine u Kölnu u Njemačkoj, nakon Svjetskog dana mladih. Osmišljen kao večer otvorenih vrata crkve želi ljudima, koji se tu večer zateknu u gradu, omogućiti trenutke molitve i meditacije. Specifičnost „Nightfevera“ je u pjesmi, molitvi i meditaciji na više svjetskih jezika.

Ovaj projekt je do sada održan u šezdesetak svjetskih gradova, od čega ističemo Rim, Sydney, Glasgow, München, Lourdes, te Split u kojem je ovaj projekt realiziran prvi put u Hrvatskoj 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svatko tko dođe će dobiti svijeću koju će moći ostaviti ispred oltara i prikazati Bogu svoje molitve. Večer otvorenih vrata traje do 22:30 sata pa su zainteresirani slobodni doći i otići kad god požele. „Pozivamo i vas! Dođite i odazovite se jer želimo graditi prijateljstva, slušati Božju Riječ, slaviti Gospodina. Radujemo se vašem dolasku“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.