(FOTO) Pristupanje članstvu Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije: Potpora životu Hrvata u BiH

Foto: Zaklada Vrhbosanske nadbiskupije

U srijedu 23. rujna 2020 godine kardinal Vinko Puljić, vrhbosanski nadbiskup i metropolit, predsjednik Upravnog odbora Zaklade i upravitelj Zaklade Josip Dabro u Vinkovcima i Osijeku su potpisali ugovore s novim članovima – podupirateljima o pristupanju članstvu Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini potpisivanja u Vinkovcima bile su tvrtke Sokol d. o. o. i Vinkopro d. o. o., gdje je potpisano 13 novih ugovora s tvrtkama poslovnim partnerima domaćina.

Nakon svečanosti potpisivanja u Vinkovcima kardinal Vinko Puljić i upravitelj Zaklade Josip Dabro u nazočnosti osječko-baranjskog župana gospodina Ivana Anušića potpisali su u Osijeku u Velikoj vijećnici Skupštine osječko-baranjske županije ugovore s novim članovima – podupirateljima Zaklade.

Potpisano je ukupno 28 novih ugovora o podupiranju rada Zaklade, a među onima koji su potpisali su Grad Beli Manastir, 13 općina i 14 tvrtki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svečanosti potpisivanje uručene su zahvalnice tvrtkama s područja Osječko-baranjske županije koje su članovi-podupiratelji postali još u srpnju ove godine.
Županu Ivanu Anušiću uručena je odluka kojom je postao počasni član Upravnog odbora Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije kao znak zahvalnosti za sve do sada učinjeno na dobrobit Hrvatskog narodna u Bosni i Hercegovini te za potporu projektima Vrhbosanske nadbiskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.