(FOTO, VIDEO) Vrdoljakov ‘General’: Samo u ponedjeljak film pogledalo oko 8 tisuća gledatelja

Foto: Snimka zaslona

Nakon svjetske premijere na festivalu u Puli film “General” redatelja Antuna Vrdoljaka u ponedjeljak je simbolično na Dan domovinske zahvalnosti pretpremijerno prikazan u hrvatskim kinima, ali i na 65. splitskom ljetu u kinu Bačvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo u ponedjeljak navečer u Hrvatskoj ga je vidjelo oko 8 tisuća gledatelja, javlja HRT.

Biografski je to film o životu generala Ante Gotovine čiju ulogu tumači Goran Višnjić. Redatelj Antun Vrdoljak scenarij je napisao na temelju knjige Nenada Ivankovića “Ratnik, pustolov i general”.

Ovu biografsku ratnu dramu gledatelji Hrvatske televizije na jesen će moći gledati i osmodijelnu seriju koja je snimana istodobno s filmom “General”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od četvrtka je film u redovitoj kinodistribuciji, a HRT donosi dojmove sa zagrebačke projekcije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.