U HAZU promocija maraka posvećenih Franu Supilu, Faustu Vrančiću i Zinki Kunc

Foto: HAZU

U četvrtak, 8. lipnja, s početkom u 11 sati, u velikoj dvorani palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti na Trgu N. Š. Zrinskog 11 u Zagrebu održat će se svečano predstavljanje prigodnih poštanskih maraka iz serije Znameniti Hrvati – ZINKA KUNC MILANOV, FRANO SUPILO I FAUST VRANČIĆ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečanost organiziraju Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti i Hrvatska pošta.

Na svečanosti će govoriti akademik Zvonko Kusić, predsjednik HAZU, dr. sc. Željka Čorak, članica suradnica HAZU, predsjednica Povjerenstva za izbor motiva te grafičkih i likovnih rješenja poštanskih maraka RH, dr. sc. Marijana Borić, prof. dr. sc. Stjepan Matković te prof. dr. sc. Vjera Katalinić, članica suradnica HAZU, upraviteljica Odsjeka za povijest hrvatske glazbe HAZU.

Više o markama i osobama kojima su posvećene možete vidjeti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečanost će moderirati dr. sc. Stela Prislan Fujs u ime Hrvatske pošte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.