Hebrang i Hasanbegović večeras u Vinkovcima predstavljaju Dujmovićevu knjigu “Regija kao Treća Jugoslavija”

Foto: Facebook

“Promocija knjige “Regija kao Treca Jugoslavija” u prostorijama Hvidre u Slavonskom Brodu. Vise od 120 ljudi se okupilo na promociji unatoc medijskoj ignoranciji i reklamnom bojkotu”, objavio je Tihomir Dujmović na svom Facebooku uz galeriju fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon prepune dvorane Vijenac na zagrebackom Kaptolu gdje se okupilo 700 ljudi, izniman interes je pokazan za knjigom u Slavonskom Brodu. Tamo je promociju koja je trajaka puna dva sata pratilo vise od 120 okupljenih koji su bivseg ratnog ministra Andriju Hebranga docekali pravim ovacijama!
Danas pak u 17 sati u velikoj vijecnici zupanijske skupstine u Vinkovcima promocija knjige “Regija kak Treca Jugoslavija”.
U Vinkovcima ce ekskluzivno promotori biti isti kao u Zagrebu: dr. Andrija Hebrang i dr. Zlatko Hasanbegovic”, najavio je Dujmović novu promociju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.