Hrvatsko nadzemlje poziva na večerašnji susret mladih grada Splita na temu Valentinova

Foto: Duje Gale, Hrvatsko nadzemlje

Susret mladih grada Splita održat će se danas, 20.02.2019. u 20.30 sati u Nadbiskupskom sjemeništu, priopćavaju iz Hrvatskog nadzemlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tema je “VALENTINOVO S NADZEMLJEM”. Cijeli susret će voditi i animirati mladi iz Hrvatskog nadzemlja. Ovaj put smo pripremili 5 filmova, kao i 5 igara koje ćemo igrati s mladim parovima koji su se prijavili za sudjelovanje na susretu. Na susretu će pjevati mladi iz glazbenom sastava Veritas aeterna te nadzemljaši.

Ako Vas ovo nije privuklo, onda možda hoće nagradne igre koje su pripremili mladi.

Hrvatsko nadzemlje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsko Nadzemlje projekt je Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije koji su osmislili i pokrenuli sami mladi u ožujku 2010. godine želeći upotrijebiti sve svoje talente da bi na kreativan način širili Radosnu vijest.

Namijenjen je prvenstveno studentima i mladim radnicima, ali otvoren je i starijim srednjoškolcima te svima koji se osjećaju mladi. Sam naziv daje naslutiti razlog nastanka projekta koji želi biti reakcija na sve one negativnosti u našemu društvu o kojima svakodnevno slušamo.

Nadzemlje je tako reakcija na ono što jednim imenom možemo nazvati hrvatskim podzemljem te nastoji mladima na kreativan način ponuditi nešto pozitivno, podsjetiti ih na ljepotu dobra, poštenja i pravde, potaknuti ih da živeći te vrijednosti u svom životu mijenjaju naše društvo, a sve u duhu tradicionalnih vrijednosti Katoličke Crkve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.