Izložba dječjih radova na temu Bl. Alojzije Stepinac – uzor vjernosti

Nadbiskupijski dvor i pastoralni institut i Povjerenstvo za župnu katehezu Zagrebačke nadbiskupije organiziraju izložbu likovnih radova polaznika župne kateheze u župama Zagrebačke nadbiskupije na temu “Bl. Alojzije Stepinac – uzor vjernosti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

umjetnost u katehezi

Razgledavanje izložbe moguće od 14.04.-08.05.

Otvorenje izložbe bit će u utorak, 14. travnja 2015. godine u 19,30 sati, dok će izložbu biti moguće pogledati sve do 8. svibnja 2015. godine i to radnim danom od 10 do 16 sati, dok je za grupe, uz prethodnu najavu telefonom, razgledavanje moguće i u neko drugo vrijeme. Najaviti se možete telefonom na broj (01/5522000) ili e-mailom (pastoralni.institut@zg-nadbiskupija.hr).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.