Jakov Sedlar: ‘Neka Duh Sveti prosvijetli one koji odlučuju o sudbini naše države i hrvatskoga naroda’

Jakov Sedlar
Foto: Fah

“Unatoč mnogo čemu što mi je smetalo (Hrvat sam!), 2018. smatram uspješnom godinom. Tome osjećaju posebno je pridonio veličanstveni uspjeh hrvatskih nogometaša, a rezultat je bilo vidljivo pokazivanje ljubavi prema stoje hrvatsko od strane onih koji vole Lijepu Našu (za koji su zbog toga od tuge pili i patili – nije me briga)”, ističe o protekloj godini redatelj Jakov Sedlar za Hrvatski tjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Situacija me podsjetila na 1991. i stvaranje neovisne Hrvatske te 1995. i ‘Oluju’ kada smo zaokružili državnu granicu.

Stoga: od Šukera preko Dalića, Modrića, Rakitića… do Ive Olivari – hvala vam!

Volio bih kada bi se športski uspjesi iz godine koja protječe prelili na ukupan život u Hrvatskoj, a posebno na političku scenu u 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da u vlasti bude što manje grotesknih objašnjenja i odluka polupismenih političkih amatera kojima je jedino stalo do njihova džepa i do ‘regiona’.

Bez obzira na to što znam da je navedena želja dio nemoguće misije na ovim geografskim širinama, ipak se nadam da će neki Duh Sveti barem malo prosvijetliti glave koje u ovomu času odlučuju o sudbini naše države i hrvatskoga naroda”, zaključuje Sedlar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.