Koncert Najboljih hrvatskih tamburaša za stipendiste Zaklade Fra Bonifacije Ivan Pavletić

Foto: Sisačka biskupija

Prvi koncert u novoj jesenskoj sezoni ciklusa koncerata “Prijatelji za Prijatelje” Biskupijske zaklade “Fra Bonifacije Ivan Pavletić” održan je u subotu 24. rujna u Velikom Kaptolu u Sisku. Za studente Zaklade nastupili su Najbolji hrvatski tamburaši, izvevši svoja najpoznatija djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ovoga puta svi izvođači odrekli su se svojih honorara u korist Zaklade, te su tako i sami postali dio mreže prijatelja koji se susreću u nesebičnom darivanju, onih koji daruju i studenata kojima je taj dar namijenjen.

Uz brojne prijatelje Zaklade koji su ispunili atrij Velikog Kaptola, koncertu su nazočili i sisački biskup Vlado Košić, kancelar Biskupije mons. Marko Cvitkušić i akademik Josip Peračić.

Na kraju koncerta okupljene je pozdravio sisački biskup Košić zahvalivši se Najboljim hrvatskim tamburašima na koncertu, te prijateljima Zaklade što pomažu u stipendiranju potrebitih studenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biskupijska Zaklada kroz proteklih šest godina usmjerava svoj rad kako bi što više studenata, do sada njih više od tri stotine, dobilo priliku da osiguraju budućnost sebi, svojoj obitelji i Domovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.