Lijepa gesta pjevačice – Adele zaustavila koncert zbog nepoznate žene

Foto: fah

Tijekom prvog od dva koncerta u Sydneyu jedna obožavateljica je doživjela iznenadni zastoj srca.
Adele je u glavnom gradu Australije održala dva nastupa. Na prvom od njih, u petak uvečer, četrdeset sedam godina stara obožavateljica je morala biti iznesena iz gužve usred koncerta jer je, kako je kasnije objavljeno, doživjela srčani zastoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U snimku incidenta vidi se kako je Adele zaustavila čitav show kako bi se uvjerila je li sa ženom sve u redu.

“Oprostite, možemo li stati?” pitala je pjevačica. “Tu je netko kome nije dobro i malo sam zabrinuta jer ovu pjesmu prati vatromet, a ne želim ju preplašiti.”

Na drugom nastupu pop zvijezda je obožavateljici uputila iskrene, najbolje želje. “U ovom dijelu show-a prošle večeri pojavila se žena, bilo joj je jako loše tamo dolje,” rekla je pjevačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znala sam što se događa ali sam bila veoma preplašena i u tom sam trenutku prekinula nastup kako bih provjerila je li sve u redu. Još uvijek ne znam je li ok, ali večeras bih voljela za nju otpjevati ovu pjesmu.”

Zatim je posvetila “Take It All” nepoznatoj ženi, dodajući: “Nadam se da ćeš se brzo oporaviti. Radujem se što ću saznati tko si. Još uvijek ne znam tko je ona ali pričat ću s tobom uskoro, obećavam.”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.