Ljetna avantura: Radionica Kinokluba Zagreb od 19. do 21. srpnja

kkz.hr

Kinoklub Zagreb poziva na radionicu Ljetna avantura koja će se održati od 19. do 21. srpnja, a rok za prijavu je 17. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na besplatnu radionicu prijaviti se mogu samostalni autori koji poznaju osnove snimanja/režije/montaže ili grupa od tri člana (koja uključuje neke od sljedećih funkcija: scenarist, redatelj, snimatelj, glumac, montažer).

Ukupan broj polaznika je 12, prijave na radionicu šalju se na radionice@kkz.hr do 17.srpnja, a što je za njih potrebno može se vidjeti na mrežnim stranicama Kinokluba Zagreb.

Voditeljica radionice je redateljica Dalija Dozet, svu tehničku opremu i prostor za rad osigurao je KKZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kinoklub Zagreb nastao je 1928. godine kao kino sekcija Foto kluba Zagreb, što ga čini najstarijim klubom filmskih amatera u jugoistočnoj Europi. Danas djeluje kao platforma amaterskog filma koja podupire potpunu autorsku slobodu, a besplatnim pristupom filmskom znanju i alatima svim zainteresiranim građanima omogućuje bavljenje filmom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.