‘Nightfever’ u Sesvetama: Ostavite sve brige i provedite jedan petak u molitvi, pjesmi, razmišljanju

I treću godinu zaredom mladi župe Svih Svetih iz Sesveta organiziraju Nightfever-večer otvorenih vrata crkve u kojoj se mladi mogu susresti s Isusom na drugačiji način. Ove godine Nightfever održati će se 23. listopada u pastoralnom centru u Sesvetama. Program započinje svetom misom u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Misu će predvoditi velečasni Odilon Singbo, svećenik podrijetlom iz afričke države Benin, trenutno kapela u župi sv. Marka Križevčanina u Zagrebu. Nakon svete mise uslijedit će euharistijsko klanjanje pred Presvetim. Svi koji se odluče doći na ulazu će dobiti i svjećicu koju će moći zapaliti te ostaviti ispred oltara zajedno sa svojim molitvama.

Program će se nastaviti prigodnim meditativnim tekstovima. Također, imat ćemo priliku čuti i jedno svjedočanstvo. Cijeli će program pjesmom popratiti župni zbor mladih „Aeternitas“. Tijekom trajanja Nightfevera na raspolaganju će biti i svećenici ukoliko se netko bude želio ispovijediti. Budući da je predviđeno trajanje programa do ponoći, u auli pastoralnog centra biti će omogućeno odmoriti se i okrijepiti.

Stoga dragi mladi, odvojite jednu večer za Gospodina. Ostavite sve brige i provedite jedan petak u molitvi, pjesmi, razmišljanju. Povedite brata, sestru, prijatelja, poznanika.. Nije bitno hoćete li ostati pola sata ili cijelu večer. Bitno je odvažiti se, doći i prepustiti se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što naši mladi kažu: VIDIMO SE 🙂

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posted by Župa Svih Svetih Sesvete on 16. listopad 2015

U župi Svih Svetih u Sesvetama prvi Nightfever – večer otvorenih vrata crkve održan je prije dvije godine po uzoru na međunarodni projekt pokrenut 2005. godine nakon Svjetskog susreta mladih u Kölnu. Namjera je događaja bila omogućiti mladima susret s Isusom na drugačiji način – trenutke mira u tihoj molitvi pod svjetlom svijeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.