Općih audijencija s papom Franjom neće biti u srpnju: Započinju opet u kolovozu

papa franjo
Foto: Fah

Kako običava, tijekom srpnja neće biti održane opće audijencije s papom Franjom, najavio je u petak Tiskovni ured Svete Stolice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opća audijencije će započeti ponovno 3. kolovoza, najavljuje Tiskovni ured.

U srpnju je previđeno da Sveti Otac 3. srpnja predvodi misu u vatikanskoj bazilici s kongonaskom zajednicom u Rimu, javlja vaticannews.

„Prenijet ćemo Kinshasu u baziliku svetoga Petra“ – rekao je papa Franjo prošloga mjeseca primivši u audijenciju sudionike generalnoga kapitula Misionarā Afrike, izražavajući žalost zbog toga što je, na savjet liječnikā, morao odgoditi dugo očekivani posjet u Kongo i Južni Sudan koji se trebao održati početkom srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Demonizirali Katoličku Crkvu u Kanadi, a onda u “masovnoj grobnici” nije pronađen niti jedan leš
> Kanada: Državni proračun usmjeren protiv života i obitelji, ali sadrži Trudeauov ‘LGBTQ2 akcijski plan’

Zakazano je i apostolsko putovanje u Kanadu od 24. do 30. srpnja gdje će se među ostalim susresti s autohtonim narodima i s učenicima nekadašnjih rezidencijalnih škola. Prema planu, Papa će posjetiti Edmonton, Quebec i Iqaluit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.