Otvoren novi muzej Elvisa Presleyja u Gracelandu

Elvis Presley
Foto: Wikimedia Commons / http://www.classic-motorcycle-build.com

Novi zabavni kompleks vrijedan 45 milijuna dolara u slavu američke pjevačke legende Elvisa Presleyja otvoren je blizu njegova spomen-doma Graceland u Memphisu u saveznoj državi Tennessee.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi muzejski kompleks nazvan je Elvis Presley’s Memphis i otvoren je u četvrtak nasuprot Elvisova imanja Graceland koje je odavno meka njegovih obožavatelja.

Novi kompleks obuhvaća trgovački centar i najveće je i najvažnije proširenje postojećeg muzeja u Gracelandu otkako je prvi put otvoren 1982. godine u spomen na kralja Rock’n’Rolla.

Svečanom otvorenju uz presijecanje vrpce i četverodnevne manifestacije nazočila je i Priscilla Presley, prva Elvisova supruga i majka njegova jedinog djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U intervjuu za NBC Priscilla Presley je rekla da će posjetitelji moći vidjeti i osjetiti djelić života kakvim je živio Elvis, vidjeti što je volio skupljati, kakve je automobile vozio i slično.

Elvis Presley imao je 42 godine kada je umro u svome domu Memphisu 16. kolovoza 1977.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.