Predstavljanje knjige Nine Raspudića ‘Kratki espresso’ 17. prosinca u sisačkom Velikom Kaptolu

Foto: Promo

Predstavljanje knjige Nine Raspudića „Kratki espresso“ održat će u utorak, 17. prosinca u 19.30 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisački biskup Vlado Košić predvodit će, u srijedu 11. prosinca u 9.30 sati u Centru za rehabilitaciju u Komarevu misno slavlje za korisnike i djelatnike Centra.

Sisački biskup Vlado Košić krstit će u subotu, 14. prosinca u 16 sati u župnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage u Popovači šesto dijete obitelji Lukšić.

Tradicionalni Adventski koncert zborova mladih s područja Sisačke biskupije održat će se u subotu, 14. prosinca u bazilici sv. Kvirina u Sisku s početkom u 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomendan Drinskih mučenica svečano će biti proslavljen, u nedjelju 15. prosinca u katedrali Uzvišenja Svetog Križa u Sisku. Misu s početkom u 10 sati predvodit će sisački biskup Vlado Košić.

Tradicionalni božićni ručak i susret sisačkog biskupa Vlade Košića s korisnicima Caritasa i pučke kuhinje održat će se u utorak, 17. prosinca u 12 sati u prostorima Caritasove pučke kuhinje Sisku.

Sisački biskup Vlado Košić predvodit će u utorak, 17. prosinca u 15 sati u Kaznionici u Glini misno slavlje za službenike i zatvorenike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisački biskup Vlado Košić predvodit će u srijedu, 18. prosinca u 10 sati u Kaznionici u Lipovici misno slavlje za službenike i zatvorenike.

Uzajamno Božićno čestitanje sisačkog biskupa Vlade Košića i svećenika, redovnika i redovnica održat će se u četvrtak, 19. prosinca u Velikom Kaptolu u Sisku s početkom u 12 sati. Prije čestitanja u 11 sati u katedrali bit će duhovni nagovor, ispit savjesti i prigoda za sv. Ispovijed.

Snimanje božićne čestitke sisačkog biskupa Vlade Košića za medije održat će se u petak 20. prosinca u 10 sati u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisački biskup Vlado Košić predvodit će misu polnoćku u utorak 24. prosinca u 24 sata u sisačkoj katedrali. Na svetkovinu Božića, u srijedu 25. prosinca, biskup Košić predvodit će svečano misno slavlje u 10 sati.

Skupina glumaca iz župe Petrijanec (Varaždinska biskupija) izvest će u četvrtak, 26. prosinca u 18 sati ispred sisačke katedrale, uprizorenje živih jaslica. Tom prigodom misno slavlje u 19 sati u katedrali predvodit će sisački biskup Vlado Košić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.