Predstavljena inovativna dječja slikovnica “Čitaj, traži i nauči Biblija”

Foto: verbum.hr

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 24. svibnja predstavljena je knjiga – slikovnica Čitaj, traži i nauči Biblija, a predstavili su je dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verbumov izdavački program za najmlađe bogatiji je za još jednu inovativnu knjigu – slikovnicu naslovljenu Čitaj, traži i nauči Biblija.

Svojim sadržajem i interaktivnim poticajnim konceptom namijenjena je za djecu najmanje dobi, a sadrži 22 najpoznatije biblijske priče, ispričane jednostavnim jezikom kako bi ih najmlađi uzrasti mogli najbolje razumjeti. Uz svaku od biblijskih priča, slikovnica Čitaj, traži i nauči Biblija donosi i vrlo zabavnu igru koja djeci postavlja izazov i priliku za rast u novim spoznajama – poslije čitanja pojedine kratke pripovijesti mališani će morati pronaći zadane pojmove na slikama koje se odnose na različite predmete, životinje itd. Živopisna i bogato ilustrirana, s više od 190 predmeta koje treba pronaći na slikama, Čitaj, traži i nauči Biblija postat će omiljena slikovnica za svako dijete, kao i drago sredstvo za zajedničko druženje roditelja i djece, njihov rast u vjeri, poznavanje svijeta i životnog okružja, prepoznavanje pojmova, slika i slova itd.

Tekst za slikovnicu napisao je poznati dječji autor Guy David Stancliff, a Sandrine L’amour slikovnicu je oplemenila ilustracijama s mnoštvom detalja. Ova edukativna dječja slikovnica je i tehničkom opremom prilagođena najmlađima pa su joj stoga stranice izrađene od tvrdog kartona sa zaobljenim rubovima, kao i korice koje su, uz to, omekšane umetnutom spužvom, što sve zajedno čini ovu slikovnicu dragim pratiteljem mališana te će je zasigurno svako dijete rado i uvijek iznova uzimati u ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, traži i nauči Biblija dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a moguće je o njoj više saznati na linku ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.