Proslava dana života u Splitu 3. veljače

Foto: fah

U povodu proslave Dana života, Bračno i obiteljsko savjetovalište Splitsko-makarske nadbiskupije organizira prigodni program u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu u subotu, 3. veljače u 17 sati. U programu sudjeluju: Dječji zbor „Mala Terezija“ Kman, Obitelj Škiljo, Orkestar OŠ Meje, Dječji vrtić sv. Pavla Apostola Pujanke, Obitelj Zrinušić i udruga „Betlehem“, Dječji vrtić Kaštelet i obitelj Petrušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Majka – nositeljica života“ – tribina HKLD-a u susret Danu života

Redovni mjesečni susret Hrvatskoga katoličkog liječničkog društva (HKLD-a) podružnice Split održat će se 5. veljače u 20 sati u velikoj dvorani Nadbiskupijskog sjemeništa u Splitu, (Zrinsko-Frankopanska 19). Tema mjesečnog susreta u veljači je “Majka – nositeljica života”, a susret je već tradicionalno posvećen Danu života i zauzetim djelatnicima pastorala braka i obitelji pok. P. Juri Bosančiću i pok. don Josipu Čoriću.

U prvom dijelu večeri uvodno predavanje “Marija – nositeljica života” imat će fra Petar Lubina OFM , urednik časopisa „Marija“. Prikaz demografskog stanja u Cetinjskoj krajini “Dok je srca bit će i Croatiae” iznijet će gospodin Miljenko Marić, prof. i predsjednik Udruge obitelji 4 + Cetinske krajine. U drugom dijelu programa za okruglim stolom o tomi „Žena-nositeljica života“ sudjelovat će žene, majke, zauzete u obiteljskom pastoralnom i društvenom životu. Moderator programa je dr. Danijela De Micheli Vitturi. U glazbenom programu nastupit će zbor Nadbiskupske klasične gimnazije “Don Frane Bulić” pod ravnanjem maestre s. Lidije Matijević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.