Radovi zagrebačke street art umjetnice krase interijer Europske centralne banke i pročelja zgrada u Torinu i Osijeku

Foto: Facebook OKO

Radovi zagrebačke street art umjetnice koja djeluje pod imenom OKO nedavno su osvanuli na pročeljima zgrada u Torinu i u Osijeku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u sklopu umjetničkog projekta koji propagira spajanje umjetnosti i održivog razvoja – TOward 2030 – talijanski grad ugošćuje niz umjetnika koji će do kraja godine transformirati čitav grad, od centra do predrgađa, promovirajući i šireći pritom svijest o ciljeve o održivom razvoju što su ih definirali Ujedinjeni narodi. Jezikom ulične umjetnosti nastoji se propagirati održivost, ali i potaknuti na djelovanje koje će pridonijeti očuvanju ekologije, prenosi portal vizkultura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o ovoj akademskoj umjetnici koja je dobila priliku oslikati i interijer Europske centralne banke pročitajte na Frendica.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.