Soros finacira potkopavanje Katoličke Crkve!

soros
Foto: Fah

Među uznemirujućim WikiLeaksovim korespodencijama e-poruka nalazi se i dokaz namjere potkapanja Katoličke crkve. A milijarder George Soros financira veći dio tog plana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sandy Newman, predsjednik liberalnih „Glasova za napredak“ (Voice for Progress), i John Podesta, predsjedatelj od Sorosa utemeljenog „Centra za američki napredak“ (Center for American Progress), govore o razvitku kontracepcije kao načina da se stvori “revolucija” i potkopa “srednjovjekovna diktatura” Katoličke crkve. E-poruke razmijenjene su 2012. “Mi smo stvorili katolike u ‘Savezu za opće dobro'( Alliance for the Common Good) da se organiziraju za trenutak kao što je ovaj.”, otkriva Podesta izlažući anti-katoličke namjere te skupine.

Ova skupina, uz najmanje 16 drugih, primili su više od četiri i pol milijuna dolara od Georga Sorosa!

„Katolici za slobodan izbor“ (Catholics for a Free Choice) i „Quixote centar“ (Quixote Center) – također financirani od Sorosa – koriste katoličanstvo (kršćanstvo) za promoviranje liberalnih vrijednosti kao što su “istinski pristup” pobačaju, osuda kontracepcijske oporbe kao “katastrofalne” za žene i podržavanje “gay, lezbijske, biseksualne i transrodne” politike, koje su u suprotnosti s crkvenim učenjem. Između 2000. i 2014., Soros je dao 4,538.812 dolara tim katoličkim skupinama, od kojih mnoge afirmiraju pobačaj, redefiniciju braka, i druge liberalne ‘vrijednosti’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najvažnijih otvorenih anti-katoličkih vodećih skupina „Katolici za slobodan izbor“, krši crkvenu doktrinu zahtijevajući “siguran, pravni i istinski pristupačan” pobačaj. Oni također tvrde da “katolička hijerarhija zabrananjuje kontracepciju i pobačaj što ima katastrofalan učinak na živote žena.“

„Katolička Pravna imigracijska mreža“ (CLIN) obuhvaća “vrijednost evanđelja doborodšlice prema strancima” kao način promoviranja liberalne politike imigracije. Od svih katoličkih skupina koje je Soros financirao najviše je novca dao CLIN-u.

Soros je također dao nešto manje od 1,2 milijuna dolara za „Catholic Relief Services“ (CRS), koji tvrde da služe ljudima u inozemstvu i “promiču svetost ljudskog života.” Međutim, konzervativne pro-life internetske stranice s vijestima LifeSiteNews navode da CRS promovira kontracepciju u Vijetnamu 2008. U kolovozu 2016. LifeSiteNews ponovno otkriva da je 98 posto političkih donacija od osoblja CRS-a otišlo kandidatima koji zagovaraju pobačaj, a nekoliko je zaposlenika izrazilo potporu „Planned parenthoodu“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

soros_funding_catholics_2-1

CRS-ov potpredsjednik Rick Estridge dao je ostavku 2015. nakon otkrića da je bio u “istospolnom braku” dvije godine.

Neke od Sorosevih prvih katoličkih donacija otišle su u Quixote Center, “organizaciju za socijalnu pravdu” koja podržava “ravnopravnost spolova, uključujući i ređenju žena; građanska prava homoseksualaca, lezbijki, biseksualnih i transrodnih osoba, “ukidanje” pravila celibata za katolički kler, kao i” laičko sudjelovanje u formiranju crkvenih učenja o seksualnosti i reprodukciji. ”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Quijote Centar jasno podupire pobačaj u različitim situacijama, uključujući i “ekonomskim teškoćama.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.