Susret hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru: velike pripreme oko najvećeg događaja za mlade u Hrvatskoj

Foto: Thinkstock

Mrežna stranica shkm2017.com Susreta hrvatske katoličke mladeži 2017., koji će se 29. i 30. travnja održati u Vukovaru, puštena je u rad 3. listopada. Stranicu je dizajnirao studio Bamboolab iz Osijeka, a uređuje je Ured za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije na čelu s povjerenikom vlč. Filipom Perkovićem i tajnicom Margaretom Gregić. Sadržaj stranice obuhvaća sve najvažnije informacije vezane uz SHKM 2017. Tu su vijesti, informacije i program susreta u Vukovaru, multimedijalni materijali, projekti te mogućnost prijave za volontiranje i kontaktiranja Ureda za mlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrežna stranica SHKM-a predstavlja članove organizacijskog odbora, a posebno zanimljiv dio stranice jest Kolekcija #jasaM namijenjena mladima. Svi mladi pozvani su „uploadati“ svoje slike/selfie, napisati tko su i odakle su te ostaviti svoju poruku Nadbiskupiji, gradu Vukovaru i svim mladima koji se pripremaju za Susret hrvatske katoličke mladeži.

Sadržaj mrežne stranice redovito će se ažurirati s novim informacijama, kao i ostali kanali informiranja – Facebook, YouTube, Twitter i Instragram. Ovim putem im zahvaljujemo. Za dizajn web stranice zadužen je dizajnerski studio Bamboolab iz Osijeka (sve mahom mladi ljudi rade u firmi)

Na linku shkm2017.com možete od sada pratiti sve važne vijesti vezane za pripreme oko ovog najvećeg događaja za mlade u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U emisiji ´Budimo mladi´ premijerno objavljena himna SHKM-a 2017.

´Krist – naša nada´ naslov je himne Susreta hrvatske katoličke mladeži koji će se 2017. održati u Vukovaru. Himna je premijerno emitirana u ponedjeljak, 10. listopada u 20:30 sati u emisiji Hrvatskog katoličkog radija Budimo mladi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autorica teksta himne je Josipa Dević, aranžman i glazbu radili su Adrijana Baković i Viktor Kesler, a izvođači su: Adrijana Baković, Zvonimir Kalić i VIS Damjan.

Đakovačko-osječka nadbiskupija i Ured za mlade HBK raspisali su natječaj za izbor himne. Na natječaj je prispjelo sedam radova, koje je poslušalo i ocijenilo peteročlano ocjenjivačko tijelo sastavljeno od struke, članova Ureda za mlade i predstavnika Nadbiskupije. Nakon prispjelih ocjena rezultati natječaja su pokazali kako je skladba Krist – naša nada bila najbolja među pristiglima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.