U klubu SKAC počinje ciklus predavanja o bioetici: Čovjek čudo – poklonjen ili prisiljen

U Studentskom katoličkom centru (SKAC) u Zagrebu, održava se ciklus predavanja na temu bioetike tj. umjetne oplodnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo predavanje održat će večaras, 16. svibnja u 20 sati, dr.sc. Mirjana Radan, dr. med., prof., specijalist ginekologije i porodništva, bioetičarka pod naslovom Čovjek čudo – poklonjen ili prisiljen

Ako se pitate
… zašto Crkva ne podržava umjetnu oplodnju?
… koji su etički problemi povezani s umjetnom oplodnjom?
Ili vas to pitaju drugi?

Znate li…
… da umjetna oplodnja nije jedini način da neplodni parovi dobiju željeno dijete?
… da postoji prirodna, pouzdana i znanstveno utemeljena alternativa?
… kako bolje upoznati vlastitu plodnost i naučiti surađivati s prirodnim promjenama u tijelu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dođite na ciklus predavanja „Čudo života“ i saznajte odgovore na ova važna pitanja!

Dana 23. svibnja u 20 sati predavanje vodi Ivana Zečević, certificirana edukatorica i podučavateljica FertilityCare sustava (CFCE, CFCP) FertilityCare sustav i NaPro liječenje – sklad praćenja plodnosti i održavanja ženskog zdravlja u Palmotićevoj 31 (velika dvorana u dvorištu Bazilike).

cudo zivota_plakat_predavanja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studentski katolički centar SKAC – Palma, neprofitna je udruga civilnog društva koju vode vjernici laici, a koja se bavi mladima u duhu kršćanskoga svjetonazora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.