Uživajte u izvedbama Bečke državne opere iz vlastite dnevne sobe

Bečka Državna opera već nekoliko godina za redom gledateljima diljem svijeta omogućuje praćenje odabranih izvedbi iz njezina opsežnog repertoara koji ove sezone obuhvaća 45 produkcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubitelji glazbe iz cijelog svijeta od 11. rujan 2018. mogu iz udobnosti vlastita doma pratiti spektakularne glazbene i baletne izvedbe. Pored prijenosa uživo koji se može pratiti na računalima, tabletima, mobilnim uređajima i putem različitih TV-aplikacija pretplatnici iz videoteke mogu posuđivati i snimke odabranih produkcija.

Prijenosi uživo pretplatnicima na raspolaganju stoje 72 sata, a od početka nove sezone 2018./2019. bit će titlovani na šest jezika.

Sponzor projekta je Vienna Insurance Group koja se od 20-ih godina prošlog stoljeća zalaže za poticanje kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspored svih izvedbi koje se prijenose uživo možete naći ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.