(VIDEO) Mladi splitski band Justin’s Johnson snima novi album

Foto: snimka zaslona

Na sceni se, s vremena na vrijeme, pojave i bendovi zabavljači, a točno to su splitski Justin’s Johnson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je priča o „dalmatinskom popu“ prepuna neobvezne zabave, plesnih ritmova i često duhovitih tekstova.

Glavni problem novog albuma jest ono što se dogodilo i na prvom albumu, a to je zamor materijala nakon nekoliko pjesama jer sve djeluje previše repetativno, kao da smo dobili ploču na kojoj imamo jednu te istu pjesmu koja se izmjenjuje tek neznatno u aranžmanu i tekstu. Možda malo grubo zvuči ovako napisano, ali sve mnogo bolje zvuči kad slušamo samo pojedine segmente.

Jedna od pjesama koja svakako lako može postati hit je “Papučar“, što zbog teksta, a što zbog vrlo dinamične melodije. “Ona voli” s druge strane zvuči kao neka neotkrivena pjesma Animatora koja je premazana novim miksom, ali i preproducirana gomilom trubača koji u nekim trenucima djeluju prenaporno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.