(VIDEO) Poslušajte novu pjesmu dječjih zborova ‘Kad sve se ljulja’

Foto: Snimka zaslona

Donosimo vam novu pjesmu ‘Kad sve se ljulja’ koju izvodi više od sedamdeset malenih i većih pjevačica i pjevača, članova Dječjih zborova Kikići i Medenjaci te Teen zbora Genijalci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon spotova pjesama „Hrabrice“ i “Uskrsne pjesmice” raspjevana i neumorna ekipa okupljena u zborovima stvara i dalje. Ljubav, zajedništvo, mir i pozitivnu energiju koje njeguju na svojim online probama još jednom su, u ovo teško vrijeme, odlučili podijeliti sa svima.

U spotu sudjeluje sedamdeset i sedmoro djece i mladih iz Zagreba, Rijeke i Švicarske u dobi od 2 do 16 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca su pjesmu zbog izolacije snimala u svojim domovima, a spot je montirala petnaestogodišnja Dorotea Prosnik i sama redovna članica Teen zbora Genijalci i polaznica solističkog programa Slavuji.

Uz pomoć članova svojih obitelji u svojim domovima snimili su glasovne i video snimke. Rezultat tog velikog truda i entuzijazma je spot za novu autorsku pjesmu “Kad sve se ljulja” čiji tekst, glazbu, aranžman i audio produkciju potpisuje voditeljica zbora i redovna članica Hrvatskog društva skladatelja prof. Maja Rogić, a montažu spota penaestogodišnja članica Teen zbora Genijalci Dorotea Prosnik.

Pjesma nosi važnu poruku koja će sigurno dotaći srca mnogih i pravi je maleni otok pozitive u moru zastrašujućih vijesti koje nas svakodnevno zapljuskuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.