(VIDEO) Posušje: Alan Hržica oduševio svojim nastupom

Foto: Alan Hržica, Facebook

Alan Hržica uz pratnju sastava na Uskrsni ponedjeljak u Posušju održao je veliki solistički koncert u prepunoj kinodvorani, javlja medjugorje-info.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prekrasnom blagdanskom ozračju grada koncert je oduševio brojne ljubitelje duhovne glazbe koji ih je bilo dosta kako iz susjednih nam općina tako i iz susjedne Hrvatske (Imotski, Split, Dubrovnik, Makarska).

Publika je zajedno s Hržicom pjevala pjesme posvećene slavljenu Boga kao što su ‘Naš Bog je velik’, ‘Ime ti je sveti’, ‘Srce predajem ti’, ‘Svake slave dostojan’, ‘Cijeno neprocjenjiva’, ‘Ti si mene prvi ljubio’, ‘Golgota’, ‘Dijete ponizno’ i ‘Vojnik ljubavi”.

Poslije Posušja Alan Hržica nastavlja niz koncerata po gradovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veselim se našem zajedničkom slavljenju Uskrslog Gospodina! Vidimo se!”, napisao je Hržica na društvenoj mreži.

POSUŠJE VEČERAS!
Gorilo je Gospodinu u čast! ❤️

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posted by " Srce Isusovo " Molitvena zajednica on 17. travnja 2017

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.